the master plan

Har inget bättre för mig för tillfället.

Personlighet (bästa och sämsta sidor): Jag är “soft” och SKÖN men ändå galen om jag ska citera mina äckliga underbara vänner. Med detta syftar de på att mitt lugna neutrala/glada beteende och spontanitet. Jag kan till och med förvånansvärt visa ett nonchalant beteende, enligt någon men då får jag väl ta och tillägga att det måste ha funnits någon bra anledning till det med tanke på att jag faktiskt är en person som är mycket omtänksam och pratglad om jag får säga det själv. Jag kan verka (väldigt sällan dock) helt ointresserad men ni anar inte hur mycket jag spekulerar över det hela egentligen. Någonting när det gäller de negativa egenskaper hos mig är nog min otroliga ärlighet, jag är ibland alldeles för ärlig… Det är något jag måste jobba på, men med tanke på hur självsäker jag är när det gäller mina åsikter och allt det där gör detta ännu svårare.

Rädsla: Misslyckande.

Klädstil: Föredrar att vara näck… Men men, hm har en ganska enkel klädstil. Vardagskläder på stan (soligt) – Shorts, vitt linne eller någon t-shirt, RAY BAN PILOT och en snygg klocka. Kan hända att jag dra på en keps eller något om det är fruktansvärt varmt.

Drömyrke: Jag har alltid velat jobba internationellt. Ett tag var det med att jobba som diplomat kanske på UD, eller kanske jobba för FN? Hmm, drömjobb… Men att jobba inom BMW hade inte suttit fel heller, t.ex marknadsföra och allt det där. Eller till och med kanske jobba som finansanalytiker??!! Haha. Svårt det här med drömyrke, det finns så mycket men ändå så litet. Vill nog jobba som jurist eller ekonom helt enkelt och internationellt ska det vara.

10 egenskaper du gillar hos personer: Ärlig, humoristisk, charmig, romantisk, social, intelligent, självständig, pålitlig, spontan och optimistisk.

 

10 egenskaper du inte gillar hos personer: Falsk, besserwisser, självgod, mesig, pessimistisk, otålig, feg, ensidig, egoistisk och tråkig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s